SafeNet Authentication Client

SafeNet Authentication Client birleştirilmiş katman bir müşteri.

  İNDIR  

SafeNet Authentication Client cihazlar tabanlı sertifika SafeNet geniş portföy tabanlı doğrulayıcı, eToken ve ıkey akıllı kart, USB ve yazılım da dahil olmak üzere-yöneten birleştirilmiş katman bir müşteri.

Şu anda eToken ve ıkey cihazlar kullanılan tüm önceki katman sürümlerden geriye doğru tam uyumluluk ve birleştiren özellikler sunan, SafeNet Authentication Client tam destek sağlar.
SafeNet sertifikası için SafeNet Authentication Client bağlantılar uygulamaları-yazılım ve donanım doğrulayıcı tabanlı dijital imza gibi birçok gelişmiş güvenlik uygulamaları için tam bir yerel yönetim ve desteği, Önyükleme Öncesi kimlik doğrulama ve disk şifreleme sağlar. SafeNet Authentication Client ile, özel anahtarları oluşturulur ve nereye giderlerse gitsinler, kullanıcıların güvenli bir şekilde tüm dijital kimlik bilgilerini taşımak için izin doğrulayıcı tabanlı-yönetim kurulu, yüksek güvenlikli akıllı kart üzerinde saklanabilir.

  İNDIR  
Özellikler
Geliştirici:
SafeNet, Inc.
Lisans türü:
Paylaşımlı program
Yorumlar
Philippe Boos Geçen sene

Dear Sirs,I have a Mac running on M1 with Monterrey.i have bought a certificate embeded in a CCR7115 ICC card reader.I have installed all the required certificates on my Keychains.I have downloaded the software Safenet 10.8 that is supposed to be compatible with M1.However, the software does not detect the smart card.Can you please assisst me ?

İlgili öneriler