SafeNet Authentication Client

SafeNet Authentication Client je jednotný middleware klient.

  KE STAŽENÍ  

SafeNet Authentication Client je jednotný middleware klient, který spravuje SafeNet rozsáhlé portfolio na základě certifikátu authenticators, včetně eToken a iKey inteligentní karty, USB a software-založené zařízení.

Nabízí plnou zpětnou kompatibilitu a začlenění funkce z předchozí verze middleware, SafeNet Authentication Client zajišťuje kompletní podporu pro všechny v současné době nasazen eToken a iKey zařízení.
SafeNet Authentication Client odkazy aplikace SafeNet certifikát-based software a hardware authenticators, poskytuje plnou místní správy a podpora pro více pokročilé bezpečnostní aplikace, jako jsou digitální podpis, pre-boot autentizace a šifrování disku. S SafeNet Authentication Client, soukromé klíče mohou být generovány a uloženy na palubě vysoce bezpečné čipové karty-založené authenticators umožňuje uživatelům bezpečně nést všechny jejich digitální pověření, ať jsou kdekoli.

  KE STAŽENÍ  
Specifikace
Vývojář:
SafeNet, Inc.
Typ licence:
Shareware
Komentáře
Philippe Boos Minulý rok

Dear Sirs,I have a Mac running on M1 with Monterrey.i have bought a certificate embeded in a CCR7115 ICC card reader.I have installed all the required certificates on my Keychains.I have downloaded the software Safenet 10.8 that is supposed to be compatible with M1.However, the software does not detect the smart card.Can you please assisst me ?

Související návrhy